Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 01/02/2017

Barcelona dóna a conèixer la seva realitat econòmica a Utrecht

De l’11 al 12 de febrer, tindrà lloc l’Expo Emigració a la ciutat neerlandesa d’Utrecht que en l’edició de l’any passat va rebre prop de 12.500 visitants.

Es tracta de l'esdeveniment més destacat d'Europa per a les persones emigrades. Enguany s'hi aplegaran 165 expositors en 12.000 m2 de superfície que oferiran conferències i presentacions per a les persones que cerquen viure i treballar fora dels seus països d'origen i aquesta vegada Barcelona hi serà present.

Representants de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, que ha estat distingida el 2016 per la revista fDi Magazine del grup 'Financial Times' com la millor del món en aquest àmbit, explicaran i donaran a conèixer de primera mà a les persones assistents la realitat de la ciutat i la seva importància estratègica econòmicament i financera en la regió del Mediterrani, considerada com el Hub Start-up en aquesta zona del món. 

Totes les persones que s'apropin a l'estand de la capital catalana descobriran, en definitiva, què ofereix Barcelona i les seves possibilitats per empendre-hi i establir-s'hi, aportant valor als projectes empresarials que opten per instal·lar la seva companyia a la ciutat i estendre el seu negoci al sud d'Europa. 

Per a més informació:  

http://www.emigratiebeurs.nl/en/

Business Landing Service 
 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS