Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 09/02/2015

Barcelona acull el II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat

La trobada, destinada a professionals del sector, vol posar en valor la influència d'aquests dos aspectes per ser un destí turístic intel·ligent.

El Centre de Convencions Internacional de Catalunya acollirà entre el 10 i el 12 de març el II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat al sector turístic - Smart Decision, sota el lema 'Eficiència energètica i sostenibilitat: bases per construir un Destí Turístic Intel·ligent',  que congregarà més de 600 professionals de tot el món. 

Aquest esdeveniment, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, reuneix els principals actors del sector turístic per debatre sobre la influència que tenen l'energia i la sostenibilitat per què les ciutats siguin considerades destins turístics intel·ligents

Els participants al Congrés, que ja s'hi poden inscriure al web, trobaran les millors solucions que hi ha al mercat i podran informar-se de diverses temàtiques com la importància de les infraestructures turístiques intel·ligents, la mobilitat sostenible, l' ús de les tecnologies en la transformació el paper dels governs  i la col·laboració público-privada. 

La trobada està dividida en diverses parts. Per una banda, es presentaran els fòrums sobre Smart Destinations i Smart Solutions, així com un espai per a emprenedors, networking, 'exposicions i el lliurament dels premis eeST 2015, dels quals podeu trobar-ne les bases de convocatòria

Barcelona ha estat escollida com a seu del Congrés per dues raons. Per una banda, és un dels destins turístics més importants d'Europa, i per l'altra, per la multitud de projectes públics i privats de caràcter sostenible que hi ha a la ciutat.

II Congrés d'eficiència energètica i sostenibilitat al sector turístic - Smart Decision 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS