Novetats

Font: Nissan

Font: Nissan

Última modificació: 22/02/2013

Barcelona ofereix a Nissan tot el seu suport en la fabricació d'un nou turisme a la Zona Franca

La tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació s'ha reunit amb el màxim responsable d'estratègia en recursos humans de Nissan per a Europa, Orient Mitjà i India, Alfonso Díaz.

Després de la notícia de la fabricació del nou vehicle a la Zona Franca, Barcelona ofereix a Nissan tot el seu suport per accelerar l'èxit del projecte, que suposa una inversió de 130 milions d'euros.

Sònia Recasens, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, s'ha reunit amb Alfonso Díaz, responsable d'estratègia en recursos humans de Nissan per a Europa, Orient Mitjà i India, en el marc de l'Urban Land Institute celebrat a París.

Recasens ha expressat el suport del consistori a la multinacional en aquest nou projecte, que suposarà la creació de 1000 nous llocs de treball directes i 3000 indirectes a la fàbrica que Nissan té a la Zona Franca de Barcelona.

La ciutat ofereix també tots els serveis de procés de selecció de Barcelona Activa per facilitar l'accés als 1000 nous llocs de treball que la companyia ha anunciat que crearà.

Recasens ha manifestat que "l'Ajuntament vol contribuir a la creació d'un clar escenari de continuïtat per al desenvolupament de tot allò que estigui vinculat a fabricació d'automòbils i tot els seu sector auxiliar. Barcelona vol tornar a ser motor d'aquest sector, ho ha estat històricament i vol liderar un nou impuls dins la capital".

Una trobada propiciada pel Barcelona International Council

La trobada entre Sònia Recasens i Alfonso Díaz ha estat el primer resultat de l'acord firmat entre l'Ajuntament de Barcelona i l'associació Barcelona Global. Aquesta associació té l'encàrrec de desplegar la mesura de Barcelona Creixement que posa en marxa una xarxa d'ambaixadors (Barcelona International Council) a nivell mundial per afavorir la competitivitat de la ciutat.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.