Novetats

Font: ICCA

Font: ICCA

Última modificació: 24/10/2013

Barcelona, la ciutat que acull més congressistes

Segons un estudi de l'ICCA, la capital catalana referma la seva posició de lideratge en el sector del turisme de reunions, amb més de 500.000 delegats en els darrers cinc anys.

Segons l'estudi "A modern History of International Association Meetings", publicat per l'International Congress and Convention Association (ICCA) en motiu dels seus 50 anys, la capital catalana s'ha convertit en la ciutat amb més assistència en congressos dels darrers cinc anys, amb un total de 519.159 delegats.

En segon lloc se situa Viena (516.581 inscrits), seguida de Berlín (470.076) i París (448.881). Així mateix, en la classificació per nombre de reunions la ciutat ocupa el tercer lloc per darrera de París i Viena amb 822 trobades.

Barcelona ja va ocupar al primera posició en el mercat congressual en el darrer estudi de l'ICCA, corresponent al període 1998-2002.

En els darrers cinc anys, Turisme de Barcelona i el Barcelona Convention Bureau han invertit prop de nou milions d'euros en la promoció de la ciutat com a escenari del turisme de reunions.

Estudi "A modern History of International Association Meetings"

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.