Novetats

Font: EVS

Font: EVS

Última modificació: 13/05/2013

Barcelona es prepara per convertir-se en la capital mundial del cotxe elèctric

La capital catalana acollirà per primera vegada del 17 al 20 de novembre el Simposi i Exposició Internacional de Vehicles Elèctrics. La 3a edició d'Expoelèctric Fórmula-e, una setmana abans, aproparà als ciutadans els vehicles d'emissions zero.

Gràcies al seu reconegut prestigi mundial i al lideratge que exerceix a Europa en l'impuls i implantació del vehicle elèctric, la ciutat es va imposar l'any passat a la candidatura d'altres capitals europees per acollir per primera vegada el Simposi i Exposició Internacional de Vehicles Elèctrics (EVS27), el major esdeveniment del món centrat en l'impuls de la mobilitat sostenible, un aparador de les últimes tecnologies i productes desenvolupats en aquest àmbit.

Durant quatre dies, del 17 al 20 de novembre, els principals agents de tota la cadena de valor en el desenvolupament d'aquest tipus de vehicles -indústria, administracions, universitats i centres d'investigació- es reuniran a la capital catalana per explorar, compartir i promoure el desenvolupament del sector.

A més del programa de conferències (que ja ha rebut el major nombre d'articles científics de la història del simposi amb 541 propostes), la 27a edició d'EVS comptarà amb una àrea d'exposició i amb l'espai "Ride, Drive & Charge", on els assistents podran provar diferents vehicles elèctrics, híbrids i de pila de combustible. Aquesta àrea comptarà també amb un circuit específic per a vehicles de dues rodes.

Així mateix, els organitzadors han signat un acord de col·laboració amb Expoelèctric Fórmula-e per tal que aquest saló, que promou l'estalvi energètic i la conducció eficient a través d'activitats lúdiques i divulgatives, celebri la tercera edició just el cap de setmana abans del simposi, del 16 i 17 de novembre. 

Per a la tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament, Sònia Recasens, "la mobilitat elèctrica obre la porta a noves oportunitats de negoci per a la ciutat i contribueix a la seva projecció internacional". Segons Recasens, "el fet que Barcelona hagi estat escollida per primera vegada seu europea del congrés internacional més important d'aquest sector demostra el compromís de la ciutat amb la implantació i el desenvolupament de la mobilitat elèctrica".

EVS27 Barcelona 2013

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.