Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 16/05/2012

Barcelona-el Prat, premiat com a millor aeroport del sud d'Europa i reconegut pel seu creixement de passatgers

Per segon any consecutiu, Barcelona-el Prat obté el guardó al millor aeroport del sud d'Europa, un premi concedit per Skytrax en el marc dels World Airport Awards 2012.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha rebut per segon any consecutiu el premi com a millor aeroport del sud d'Europa que concedeix Skytrax en el marc dels World Airport Awards 2012, premis atorgats pels passatgers de tot el món. 

Així mateix, l'aeroport s'ha situat a la novena posició en la classificació d'infraestructures que gestionen un tràfic anual d'entre 30 i 50 milions de passatgers. 

El premi, recollit per la directora de la instal·lació, Sonia Corrochano, en el transcurs d'una recepció a Viena, ha estat concedit sobre la base d'enquestes realitzades a prop d'11 milions de passatgers de més de 100 nacionalitats. 

Els qüestionaris avaluen l'experiència dels passatgers en 39 productes i àrees de servei quan han completat el viatge, com són els accessos, transport públic, confort, neteja, facturació, trànsits, seguretat, senyalització o arribades.

Els premis World Airport Adwards, concedits a partir de l'estudi realitzat per l'empresa Skytrax, dedicada a l'anàlisi i comparació en matèria de qualitat de les diferents aerolínies i aeroports, són un dels principals reconeixements de qualitat a nivell mundial per a la indústria aeroportuària. 

Més volum de passatgers 

Barcelona-el Prat ha estat guardonat amb el premi Euro Annies 2012 com l'aeroport d'Europa amb major creixement de passatgers en la màxima categoria, la de més de 10 milions. L'augment d'usuaris del 17,8% i el rècord històric de 34,4 milions de viatgers registrat el 2011 ha estat el motiu del reconeixement que atorga la publicació digital Airline Network News & Analysis

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.