Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 27/06/2014

Barcelona, capital europea de les Harley-Davidson aquest cap de setmana

Els Barcelona Harley Days acolliran milers de motocicletes d'aquesta emblemàtica marca. L'avinguda Maria Cristina serà un any més el punt de reunió i hi haurà activitats gratuïtes obertes a tothom.

Barcelona acull des d'aquest divendres fins diumenge la sisena edició dels Barcelona Harley Days'14, que esperen reunir més de 21.000 aficionats d'aquesta llegendària marca americana al llarg de tot el cap de setmana. 

Durant tres dies, Montjuïc i els voltants es converteixen en l'epicentre mundial del món Harley amb múltiples activitats gratuïtes. Des d'exposicions de motos Harley mítiques fins a concerts, passant per la possibilitat de conduir un d'aquests cobejats vehicles, rutes guiades i una zona infantil per als més petits. L'acte principal és la tradicional desfilada de banderes, aquest diumenge a les 11 del matí, on està previst que més de 15.000 motos circulin pel centre Barcelona, fent sentir el seu característic so. 

Un any més, amb aquesta trobada la marca Harley Davidson reafirma la identitat dels seus valors amb la marca Barcelona i consolida el seu compromís amb la ciutat comtal. 

Harley-Davidson és una marca nord-americana nascuda el 1903. El mite creat al voltant de la firma arrossega a milers de seguidors arreu del món. El club de propietaris de motos Harley és un dels més grans de món en nombre de socis. 


Barcelona Harley Days'14 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.