Novetats

Font: axiomgroupe.com

Font: axiomgroupe.com

Última modificació: 27/06/2014

Barcelona acollirà dues trobades per alts directius d'empreses innovadores

Axiom Groupe organitza, amb el patrocini de l'Ajuntament de Barcelona, noves edicions de les jornades 'Shared Services Centers' els dies 25 i 26 de setembre, i 'Behavioral Safety Management' el 23 i 24 d'octubre.

La consultora internacional Axiom Groupe organitza al setembre i a l'octubre dues jornades a l'Hotel Princesa Sofia de la capital catalana que reunirà a directius d'empreses líders del sector shared services  a l'edició de setembre, i responsables de departaments de prevenció de riscos laborals a l'edició d'octubre. 

D'una banda, els dies 25 i 26 de setembre se celebrarà la 9a edició de les jornades 'Shared Services Centers', que reunirà alts directius de les empreses líders del sector dels serveis compartits per intercanviar els seus coneixements i les seves experiències, així com generar oportunitats de negoci. Durant dos dies, ponents d'empreses com NovartisJapan Tobacco International,VestasPfizerBayer,Vodafone,PhilipsBombardier,PPG IndustriesGivaudan,CargotecLundbeckSonaeESAB, tractaran temes com la integració dels negocis globals, com desenvolupar estratègies innovadores per reduir costos o les tendències de futur dels shared services. 

D'altra banda, els dies 23 i 24 d'octubre s'organitza la 2a edició de “Behavioral Safety Management”, sobre els accidents laborals a les empreses. Ponents d'empreses com NestléLego,Fiat GroupScandinavian Airlines,CargillAPM Terminals,ENELABBVestasNokiaArriva, debatran sobre com reduir el nombre d'accidents o els canvis en la cultura de la seguretat laboral. 

L'Ajuntament de Barcelona patrocina aquests dos esdeveniments i ofereix un descompte del 20% sobre el preu total de la inscripció, que s'ha de confirmar prèviament amb Axiom Groupe, enviant un correu electrònic amb el codi: SPF037. 

Axiom Group organitza periòdicament conferències i esdeveniments internacionals a Barcelona. Anteriorment, la capital catalana ja ha acollit la celebració de 37 jornades professionals com "Shared Service 2012", al voltant de les millors pràctiques en el desenvolupament de serveis compartits. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.