Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 26/04/2012

Axiom Groupe organitza al maig la 5ª edició de Controlling & Reporting Management Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona és patrocinador d'aquesta conferència internacional, que reunirà ponents d'empreses com Danone, Lafarge, Citibank, Enel o Orange.

Els propers 24 i 25 de maig Axiom Groupe organitza la cinquena edició de "Controlling & Reporting Management Barcelona". Les jornades, que tindran lloc a l'Hotel 1898, van dirigides a alts càrrecs d'empresa i permetran conèixer les darreres tendències i eines per al control i l'elaboració  d'informes de gestió empresarial.

Durant dos dies, destacats ponents d'empreses com DanoneLafargeCitibankMagyar TelekomAlkaloid SkopjeXstrataTNTNetAppEnelPQ CorporationMaersk OilOrange abordaran qüestions com els reptes actuals de les empreses, la millora del rendiment corporatiu, la gestió dels sistemes de control pressupostari o el control financer. 

L'Ajuntament de Barcelona, com a patrocinador d'aquestes jornades, ofereix la possibilitat d'inscriure's a aquesta activitat amb un descompte de 1.000 euros, que cal donar a conèixer a l'empresa Axiom Groupe abans de realitzar la inscripció. 

Tercera jornada d'Axiom Group a Barcelona durant el 2012

Axiom Groupe organitza periòdicament conferències i reunions internacionals de negocis al voltant de temàtiques com el finançament, el màrqueting i la gestió empresarial.

Barcelona ja ha acollit aquest 2012 les conferències "Enterprise Risk Management 2012", amb experts internacionals en gestió del risc empresarial (veure vídeo amb opinions dels assistents), i "Cards & Payments 2012" (veure vídeo), al voltant de les millors pràctiques en el desenvolupament de la propera generació de targetes i sistemes de pagament electrònic.

Més informació i inscripcions 

Youtube d'Axiom Groupe

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.