Novetats

Font: Axiom Groupe

Font: Axiom Groupe

Última modificació: 26/03/2014

Axiom Groupe organitza a Barcelona dues trobades per a alts directius d'empreses innovadores

Les jornades "Corporate Performance, Financial Planning and Analysis" i "Working Capital Management", es celebraran els dies 21 i 22 de maig amb el patrocini de l'Ajuntament de Barcelona.

La consultora Axiom Groupe, líder en la organització de conferències i esdeveniments internacionals, organitza els dies 21 i 22 de maig dues jornades a l'Hotel Princesa Sofia de la capital catalana.

D'una banda, la 5a edició de "Corporate Performance, Financial Planning and Analysis", sobre les últimes tendències i recursos per a la gestió i el control empresarial. Durant dos dies, ponents d'empreses com Lafarge, Citibank, ArcelorMittal, Vodafone, Vueling, AstraZeneca, Luxottica, Statoil, Nokia, UBS, Janssen Pharmaceutical, Indesit i Coloplast, debatran sobre qüestions com els reptes actuals de les empreses, com millorar el rendiment corporatiu així com la gestió dels sistemes de control pressupostari o el control financer. 

D'altra banda, els mateixos dies també es celebrarà la 3a edició de "Working Capital Management", que reunirà un grup de 50 alts directius sèniors d'empreses com McDonald's, Novartis, Nestlé Waters, Volvo, Alstom, HSBC, Deutsche Bank LG, entre d'altres, per intercanviar experiències, fer networking i generar oportunitats de negoci. La reducció d'actius en la cadena de subministrament o com millorar el flux d'efectius seran alguns dels temes que es tractaran.

L'Ajuntament de Barcelona patrocina aquests dos esdeveniments i ofereix un descompte del 20% sobre el preu total de la inscripció, que s'ha de confirmar prèviament amb Axiom Groupe, enviant un correu electrònic amb el codi: SPF036.

La capital catalana ja ha acollit anteriorment la celebració de 35 jornades professionals com "Working Capital 2012", dirigit a inversors interaccionals o "Shared Service 2012", al voltant de les millors practiques en el desenvolupament de serveis compartits. 


Més informació i inscripcions 

Youtube d'Axiom Groupe

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.