Novetats

Font: Aparca&go

Font: Aparca&go

Última modificació: 25/03/2014

Aparca&go adquireix la 'start-up' ParkedInside

Les empreses han rebut l'assessorament de Barcelona Activa durant l'operació.

L'acord a què han arribat les dues empreses, aquest mes de març, els permetrà créixer empresarialment i complementar l'oferta de serveis de mobilitat, que fins al moment oferien per separat.

Barcelona Activa i la xarxa d'inversors privats BCN Business Angels, que forma part de l'equip d'Aparca&go han donat suport i assessorament a les dues empreses durant la fusió empresarial.

Aparca&go és una empresa nascuda el 2009 de gestió de pàrquings alternatius a estacions, ports i aeroports. L'any passat va facturar 4 milions d'euros i té una plantilla de més de 50 treballadors a la què ara si sumaran els tres accionistes de l'start-up ParkedInside, que han dissenyat una plataforma mòbil per localitzar, reservar i pagar amb un descompte de fins al 40% les places d'aparcament a grans ciutats.

A partir d'ara, arran d'aquesta adquisició, els clients d'Aparca&go podran reservar, accedir i pagar a través del seu telèfon mòbil a més de 50 aparcaments de la ciutat de Barcelona i es preveu que a finals d'any s'ampliïn a 150. 

ParkedInside va guanyar l'edició de l'any passat de EmprenedorXXIDigital, programa de creació d'empreses de tecnologies digitals, dotat amb 10.000 euros i una estada a la Incubadora d'empreses de Glòries de Barcelona Activa.

Aparca&go

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.