Novetats

Font: Alimentaria

Font: Alimentaria

Última modificació: 29/04/2016

Alimentaria 2016 tanca amb 140.000 visitants

La fira més gran del sector alimentari ha complert 40 anys amb la participació de 78 païssos diferents i un impacte econòmic de 170 milions d'euros.

Segons xifres oficials de la organització, aquest any han estat presents a Alimentaria, invitats per l'organització, 800 compradors estrangers d'alt nivell, un 62% més que el 2014 (Alimentaria té lloc cada dos anys). Es tracta d'importadors i distribuïdors d'Europa, Àsia, Amèrica Llatina i E.E.U.U. que han celebrat 11.200 reunions de negocis amb expositors, un 12% més que a la passada edició.

Al recinte Gran Via s'han donat cita 4.000 empreses expositores procedents de 78 païssos, que han mostrat els seus productes als 140.000 visitants registrats, un 32% d'ells internacionals. D'aquests 44.000 visitants estrangers (un 2% més que el 2014), la meitat ve d'Europa, principalment de França, Itàlia, Regne Unit, Portugal i Païssos Baixos. Com a segon gran mercat geogràfic en quant a visitants se situa E.E.U.U., seguit d'Amèrica Llatina, amb professionals de Mèxic, Colombia, Xile i Perú. També destaca Àsia amb Japó, Hong Kong i Xina. D'Orient Mitjà destaca el creixement de visitants provinents dels Emirats Àrabs Units.

Presentació del 2n estudi sobre e-commerce i alimentació

En el marc d'Alimentaria, el regidor d'Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona i president de Mercabarna, Agustí Colom ha presentat l'estudi 'Escenari i oportunitats de negoci e-Commerce en alimentació', treball encarregat per l'Observatori de Tendències de Mercabarna. 

L'estudi ressalta la consolidació de l'e-Commerce, que ja és utilitzat per 22 milions de persones d'entre 16 i 74 anys que es connecten diàriament a internet des de múltiples plataformes. A més, aquests usuaris gasten de mitjana a l'any 1.100 €, en 15-16 compres, amb un preu mitjà per transacció de 70 €. 


>> enllaç a notícia web ALIMENTARIA 
>> enllaç a notícia publicada a Comerç 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS