Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 26/04/2012

7è Fòrum d'Inversió Healthcare, una oportunitat d'aconseguir finançament per a les empreses i emprenedors del sector de la salut

La trobada tindrà lloc el proper 24 de maig en el marc de MIHealth Forum, el primer congrés internacional dedicat a la gestió sanitària i la innovació clínica.

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), l'Ajuntament de Barcelona —a través de Barcelona Activa—, IESE Business SchoolBiocat organitzen, el proper 24 de maig, el 7è Fòrum d'Inversió Healthcare, que vol ser el punt de trobada entre inversors privats i empreses amb projectes vinculats a la biotecnologia, els serveis sanitaris, els dispositius mèdics i les TIC aplicades al sector de la salut.

Com a novetat d'aquesta setena edició, el fòrum tindrà lloc dins les activitats de MIHealth Forum, el primer congrés internacional dedicat a la gestió sanitària i la innovació clínica, que se celebrarà els dies 24 i 25 de maig al recinte firal de Montjuïc. 

Les empreses que necessitin una injecció de capital i estiguin interessades en participar-hi  poden sol·licitar-ho fins al 3 de maig. Un comitè format per membres de les entitats organitzadores i experts sectorials seleccionarà els 10 millors projectes de negoci que es presentaran davant dels inversors el dia 24 de maig.

El 6è Fòrum Healthcare, celebrat el passat mes de febrer, va reunir 11 empreses del sector amb prop de dos-cents inversors. 

Facilitar la connexió entre el món del capital i el món de l'empresa

Aquesta és una de les prioritats de la Taula Barcelona Creixement, que vol fer un pas endavant en el procés de facilitació de finançament a empreses i emprenedors de la ciutat amb l'organització de set fòrums d'inversió al llarg del 2012, dels quals ja s'han celebrat dos, orientats al sector TIC i la salut, a més del que se celebrarà al mes de maig.

Més informació i inscripcions

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.