Novetats

Font: 4YFN

Font: 4YFN

Última modificació: 21/04/2016

4YFN aterra a Àsia amb un recinte propi a Xangai

4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci global per a la creixent comunitat d’startups tecnològiques impulsada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, fa la primera trobada per a emprenedors a Àsia durant el Mobile World Congress Shanghai, del 29 de juny a l’1 de juliol de 2016.

4YFN edició Xangai comptarà amb 3.000m2 dins del recinte d'exposició de Mobile World Congress al Shanghai New International Expo Center, on reunirà a més de 100 startups locals i internacionalsi delegacions europees i asiàtiques per potenciar el talent emprenedor internacional a Àsia. Durant tres dies, més de 40 líders tecnològics compartiran les seves experiències i mostraran les últimes tendències de futur a l'àmbit de l'emprenedoria digital. La programació també inclourà 12 workshops especialitzats.  

Altaveu per a les 'startups' 

El Startup Pitching Sessions serà un espai de micròfon obert perquè les startups puguin exposar els seus projectes davant d'inversors, empreses i altres emprenedors. Entre tots els participants, s'escolliran els més innovadors perquè mostrin el seu potencial des de l'escenari principal de 4YFN. Els guanyadors podran viatjar a Barcelona i participar al 4YFN durant el MWC 2017.   

Presència continuada de MWCapital al congrés asiàtic 

MWCapital estarà present per segon any consecutiu al Mobile World Congress Shanghai amb una delegació de 16 empreses de l'Estat –el 2015 en van ser 9. La proposta, impulsada juntament amb el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, representat per Red.es, la Generalitat de Catalunya, amb ACCIÓ, i l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, mostra el potencial del sector tecnològic i promou la creació de sinèrgies amb els agents locals abordant les oportunitats de creació de negoci al continent. 


 


 


 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS