Novetats

Última modificació: 29/11/2017

Barcelona és la tercera ciutat europea preferida per ubicar-hi 'start-ups'

La capital catalana ha pujat un esglaó respecte al 2016 i es manté entre les 5 preferides des de fa tres anys.

Barcelona és la tercera ciutat europea preferida per les persones emprenedores per fundar una start-up, segons un estudi difós per la firma britànica d'inversió Atomico. El 2017, Barcelona ha pujat un esglaó respecte al 2016 i es manté entre les 5 preferides des de fa tres anys. Només l'avancen en aquest rànquing Londres i Berlín. 

Aquest estudi es basa en una enquesta a 300 emprenedors/es que van respondre a la pregunta ''On començaries si poguessis començar de zero?''. Un 21% de les persones enquestades tria Barcelona. L'informe destaca la internacionalitat de la ciutat, ja que el 90% dels vots que rep són internacionals.

L'estudi confirma la disposició de les start-ups per instal·lar-se allà on trobin les millors condicions.  Asseguren que ''l'accés al talent és el factor clau que determina l'elecció de la ubicació''. 

En els 30 anys de vida de Barcelona Activa, més d'un miler d'empreses han passat pels espais d'incubació de l'agència de desenvolupament local. Un 80% dels projectes que han arribat als quatre anys s'ha consolidat i el retorn mitjà és de 600.000 euros. 

Un cop incubades, projectes empresarials i start-ups poden gaudir dels serveis, els programes i les activitats de l'Oficina d'Atenció a les Empreses i del Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries.

Veure totes les novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


AGENTS ECONÒMICS