Novetats

Última modificació: 14/11/2017

Arrenca l'Smart City Expo World Congress, amb la participació de Barcelona Activa

L’agència de desenvolupament hi organitza una nova edició de l’activitat de ‘networking’ Synergys i l’espai de reclutament Job Marketplace.

Barcelona Activa està present, per tercer any consecutiu, en l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), un gran esdeveniment internacional sobre ciutats intel·ligents, que té lloc a la Fira de Barcelona. Hi participen més de 700 ciutats, més de 600 expositors i  420 ponents representants de la indústria de solucions urbanes intel·ligents.

Barcelona Activa disposa d'un estand en el qual hi ha representades 18 empreses de cinc àmbits diferents: habitatge, mobilitat, sostenibilitat (energia, ecologia), participació i desenvolupament social i infraestructures).

En aquest marc, s'ha organitzat una nova edició del SynergyS, l'activitat de networking on grans companyies proposen una sèrie de reptes i els emprenedors i emprenedores participants hi proposen les seves solucions, serveis i productes, de manera que es produeixen sinergies i sorgeixen oportunitats de negoci. 

També té lloc  el Job MarketPlace, l'espai de reclutament  on empreses del sector IT es posen en contacte amb persones professionals preparades per l'equip tècnic d'ocupació de Barcelona Activa per cobrir les seves vacants. 
 
Un altre moment important de l'Smart City 2017 serà la nominació dels finalistes alrepte conjunt que Barcelona i Nova York  han plantejat  perquè start-ups i empreses innovadores proposin solucions tecnològiques que facilitin la mobilitat de les persones invidents als carrers de les grans ciutats. 

Veure totes les novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


AGENTS ECONÒMICS