Novetats

Última modificació: 22/02/2017

Barcelona fomenta les polítiques de promoció econòmica internacional

L'Ajuntament invertirà 7 milions d’euros durant aquest mandat, una inversió amb la qual es vol atreure activitats i talent que contribueixin a dinamitzar l'economia local.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 10/02/2017

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a Bizbarcelona per impactar en les empreses

Amb el lema "Suma't al moviment" el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona serà l'escenari, del 31 de maig a l'1 de juny, del Bizbarcelona que tindrà com a tema principal la transformació social.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 01/02/2017

Barcelona dóna a conèixer la seva realitat econòmica a Utrecht

De l’11 al 12 de febrer, tindrà lloc l’Expo Emigració a la ciutat neerlandesa d’Utrecht que en l’edició de l’any passat va rebre prop de 12.500 visitants.

Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

Barcelona, ciutat amb millor promoció econòmica internacional

Barcelona ha estat escollida la ciutat amb la millor promoció econòmica internacional del món per la revista fDi Magazine del grup Financial Times

Veure totes: Novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


Empreses en creixement

Macsha

El fabricant de sistemes de cronometratge electrònic per a atletisme i natació obre aquest octubre una nova filial a Mèxic. Se suma a les que ja té a Argentina, Xile, Regne Unit i Austràlia..
Font: ACCIÓ

Eodyne

Aquesta empresa incubada a l'Almogàvers Business Factory ha estat seleccionada entre 200 empreses per ACCIÓ i Techcrunch i ha participat aquest setembre al Disrupt San Francisco 2016. .
Font: Barcelona Activa

Oryzon Genomics

La biofarmacèutica ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per 5,3M€. En el darrer any ha aconseguit 32M€..
Font: ExpansiónAGENTS ECONÒMICS