Novetats

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 26/05/2016

Bizbarcelona, la referència per a milers d'emprenedors

Enguany té lloc l’1 i 2 de juny als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc amb l’objectiu que les pimes, emprenedors i autònoms trobin solucions per fer créixer els negocis àgilment i eficaç, i crear nous i millors llocs de treball.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 19/05/2016

Barcelona, ciutat del disseny

En els últims 25 anys, Barcelona s'ha consolidat com una de les capitals de referència en el món del disseny i les indústries creatives, establint la seva pròpia cultura distintiva, reconeguda internacionalment. Del 2 al 12 de juny arriba una nova edició de la Barcelona Design Week.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 25/05/2016

Barcelona i Catalunya, referents en les indústries culturals i creatives

Les xifres dels darrers anys constaten la importància del sector de les indústries culturals i creatives en el desenvolupament de l’economia barcelonina i catalana.

Font: 4YFN

Última modificació: 21/04/2016

4YFN aterra a Àsia amb un recinte propi a Xangai

4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci global per a la creixent comunitat d’startups tecnològiques impulsada per Mobile World Capital Barcelona i GSMA, fa la primera trobada per a emprenedors a Àsia durant el Mobile World Congress Shanghai, del 29 de juny a l’1 de juliol de 2016.

Veure totes: Novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


Empreses en creixement

Zurich

L'asseguradora elegeix Barcelona per instal·lar el centre mundial de 'Big Data'.
Font: Europa Press

KT

El gegant de les telecomunicacions coreà tria Barcelona per iniciar la comercialització d'un nou dispositiu tecnològic a nivell internacional.
Font: Generalitat de Catalunya

Computacenter

Estrena seu de 6.000 metres quadrats al 22@ de Barcelona.
Font: Europa Press

AGENTS ECONÒMICS