Fes click aquí per visualitzar-ho al teu navegador            Read it in English | Llegeix-la en català | Léela en castellano

Abril 2015

www.bcn.cat/barcelonagrowth

Font: Ajuntament de Barcelona

Barcelona vol instaurar un sou mínim a la ciutat

Ajuntament, sindicats i patronal estan d'acord en fixar una remuneració adequada a les especificitats de la capital catalana.

Barcelona Growth en imatges

Mobile Community

La comunitat de referència per al sector mobile a Barcelona i Catalunya integra més de 12.000 empreses i 86.000 treballadors i aglutina continguts, oportunitats i serveis especialitzats.

+ VEURE VÍDEO

China Certification & Inspection Group

Des del passat mes de març Barcelona acull el primer laboratori de certificació europeu de l'empresa estatal xinesa. El Grup CCIC invertirà fins a 4 milions d'euros en aquest centre.

+ VEURE VÍDEO

Fins 29/05/15 - Concurs 'Encén el Nadal 2015'

Font: Barcelona Activa

Tant si ets un professional del disseny com si encara estàs estudiant, guanya 10.000 euros participant a la segona edició d'aquest certamen d'il·luminació nadalenca, un exemple del potencial de la ciutat en els sectors professionals lligats a la innovació, la creativitat i el disseny.

+Veure més

Fins 10/05 - 5a edició d'EcoEmprenedorXXI

Ha arribat el moment de posar en marxa el teu propi negoci TIC en l'àmbit de les tecnologies netes. Participa en aquest programa de "la Caixa", Barcelona Activa i KIC InnoEnergy que inclou formació, mentoring, accés a finançament, networking i 23.000 € en premis.

+ Veure més

19/05/15 - 23/05/15 - Beyond Building Barcelona

Nova cita del sector de la construcció a la renovada fira Construmat. L'Ajuntament –a través de Barcelona Activa– hi participa amb el primer "Beyond Building Investment Forum", per a projectes d'Smart Building, i un nou "Job Market Place", la sessió de networking per al reclutament de professionals del sector.

+ Veure més

Comparteix aquest butlletí

Comparteix-lo al Facebook o al Twitter

Si ja no està interessat, pot donar-se de baixa immediatament aquí:Donar-se de baixa