Fes click aquí per visualitzar-ho al teu navegador            Read it in English | Llegeix-la en català | Léela en castellano

Novembre 2014

www.bcn.cat/barcelonagrowth

Font: Ajuntament de Barcelona

Barcelona es compromet amb la creació de llocs de treball

En marxa el "Pla Compromís per l'Ocupacio a Barcelona", dotat amb 22 milions d'euros per ajudar a la contractació més de 1.300 treballadors.

Barcelona Growth en imatges

I’m Barcelonian Expat Day

Més de 2.600 visitants de 70 països, 52 estands i 24 activitats. La primera edició d’aquesta trobada per a la comunitat internacional de Barcelona va ser un èxit. T’ho expliquem en aquest reportatge.

+ VEURE VÍDEO

02/12 – 03/12 - Jornades Up Mobile al Cibernàrium

Font: Barcelona activa

Si vols orientar la teva carrera professional cap el sector del mòbil participa de dos dies d'activitats i serveis al Cibernàrium. Hi podràs descarregar l'app "Bcn en moBiment" i participar en un Market Place amb empreses del sector amb ofertes de feina.

+Veure més

03/12 - Jornada ''Imprimint Innovació''

Descobreix les oportunitats de la impressió 3D per a la creació de nous productes i nous models de negoci a la segona ''Jornada de tendències empresarials'' al Parc Tecnològic Barcelona Nord.

+ Veure més

2a edició d'''Obert al Futur''

El programa formatiu per a comerciants està a punt de finalitzar. Consulta les darreres càpsules programades fins a finals d'any i les places disponibles.

+ Veure més

11/12 – Business With Social Value

Nova edició de la trobada d'empreses amb responsabilitat social i les empreses del tercer sector. Un Market Place solidari on conèixer i contractar els millors productes i serveis amb valor social.

+ Veure més

Comparteix aquest butlletí

Comparteix-lo al Facebook o al Twitter

Si ja no està interessat, pot donar-se de baixa immediatament aquí:Donar-se de baixa