Fes click aquí per visualitzar-ho al teu navegador            Read it in English | Llegeix-la en català | Léela en castellano

Octubre 2014

www.bcn.cat/barcelonagrowth

Font: Ajuntament de Barcelona

Barcelona obre les portes de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa

El nou espai, situat al Barcelona Growth Centre, aglutina tots els serveis per a les empreses de la ciutat, amb l'objectiu de facilitar el creixement econòmic i la creació de llocs de treball.

Barcelona Growth en imatges

Programa Reempresa

Coneix el testimoni d'usuaris d’aquest servei al Canal Barcelona Growth. Vine a l'Oficina d’Atenció a l'Empresa (OAE) i accedeix a aquest servei amb el que podràs donar continuïtat al teu negoci.

+ VEURE VÍDEO

25/10 - I'm Barcelonian Expat Day

Font: Ajuntament de Barcelona

Tant si acabes d'aterrar com si fa temps que ets un barceloní més, la comunitat internacional de Barcelona t'espera al Museu Marítim. Una oportunitat única per obtenir tota la informació i contactes per establir-te, fer negocis i gaudir de la ciutat.

+Veure més

12/11 - Jornada "Tecnologia per a tothom"

Si tens solucions TIC que poden ajudar a persones amb necessitats especials o busques respostes tecnològiques a les necessitats del teu projectes socials, inscriu-te a partir del 27 d'octubre a aquesta jornada. Informa't!

+ Veure més

30/10 – "Smart Food: La innovacio i les TIC al sector agroalimentari"

Coneix les darreres innovacions i tecnologies d'un dels sectors clau de l’economia catalana a l'esmorzar-networking que organitzem juntament amb CTecno al Barcelona Growth Centre.

+ Veure més

6/11 – LeWeb Startup Tour Barcelona

Les startups de la ciutat poden presentar els seus projectes en aquesta competició i optar a participar a la final de París del 9 a l’11 de novembre.

+ Veure més

Comparteix aquest butlletí

Comparteix-lo al Facebook o al Twitter

Barcelona és la 7a ciutat més atractiva del món per treballar, segons l'estudi 'Decoding Global Talent' de The Boston Consulting Group

+ Per saber-ne més

Empreses en creixement

Urbiotica

Urbiotica guanya un premi de 'smart cities' a Nova York

ElTenedor

ElTenedor fixa la seva central a Barcelona

Nissan

Nissan contracta més de 600 treballadors a la Zona Franca

FEDER - Generalitat de Catalunya

Si ja no està interessat, pot donar-se de baixa immediatament aquí:Donar-se de baixa