Serveis

prev menu next

Viure a Barcelona

Estàs pensant en instal·lar-te a Barcelona?

Barcelona és un lloc idoni per viure. És una ciutat vibrant, oberta, creativa, dinàmica, cosmopolita, emmarcada pel mar i la muntanya i per una barreja de cultures i d'estils arquitectònics. 

Altres trets d'identitat són la seva cultura emprenedora i oberta al món, que es reflecteix en múltiples àmbits, com els negocis, la investigació i el coneixement. 

A més, gràcies a la seva ubicació estratègica i la seva xarxa d'infraestructures, gaudeix d'una bona connexió amb les principals ciutats europees i mundials, i ofereix espais i programes per facilitar la instal·lació d'empreses i la inversió internacional. 

En definitiva, una ciutat amb qualitat de vida i business friendly.  Consulta el web Barcelona Inspira per descobrir tot el que Barcelona et pot oferir. 

I si ja tens clar que vols venir, trobaràs tot el que necessites a la Guia pràctica per a professionals que s'instal·len a Barcelona (disponible en castellà i anglès).

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS