Serveis

prev menu next

Recerca d’oficines i locals

Necessites un espai de negocis a Barcelona?

La Incubadora d'empreses i el Parc Tecnològic Barcelona Nord són entorns innovadors que disposen d'espais d'incubació per la teva empresa.

Oficines per inversors
El Barcelona Venture Hub disposa d'oficines temporals per a inversors internacionals interessats a reunir-se amb empreses de la ciutat amb alt potencial de creixement.

Cercadors d'espais empresarials disponibles
El Cercador Barcelona Espais de Negoci us permetrà cercar els locals comercials, oficines, centres de negoci, naus industrials o sòl industrial tant en règim de lloguer com de compra. 

L'oferta d'espais d'oficines a Barcelona es categoritza en funció de la seva localització geogràfica, de les característiques específiques dels espais disponibles i de les necessitats operatives de les empreses demandants.   

  • Primera línia (zona prime): es tracta de la zona coneguda per la seva alta representació institucional per als negocis. Aquesta zona es troba al cor de la ciutat, a banda i banda dels carrers de més prestigi de Barcelona: l'avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, on es concentra més del 15% d'estoc d'oficines de Barcelona.
  • Districte tradicional (central business district): es tracta de la zona de la ciutat on s'ubiquen la major part dels edificis d'oficines de negocis i serveis privats, concentra més del 50% d'estoc d'oficines de Barcelona i s'ubica al centre mateix de la ciutat, al districte de l'Eixample. Dins d'aquesta àrea, delimitada pels barris de la dreta i l'esquerra de l'Eixample i les zones limítrofes de la ciutat, s'ubiquen normalment empreses que presenten una necessitat comercial inferior de mostrar la seva imatge, que cerquen bones oportunitats de preus o que, simplement, consideren la ubicació física un aspecte secundari a l'hora d'establir-se dins la ciutat.
  • Nous pols (noves àrees): durant els últims anys, el mercat d'oficines de Barcelona ha iniciat una evolució destinada a crear nous centres per a l'atracció empresarial. Aquestes noves àrees de centralitat es troben repartides estratègicament dins i fora de la ciutat, són més lluny del centre tradicional de negocis, però s'articulen amb la resta de l'àrea metropolitana. Aquestes localitzacions són escollides per aquelles empreses que cerquen grans espais diàfans, de nova construcció i innovadors en la seva distribució. Les noves àrees de centralitat de Barcelona concentren, en aquests moments, prop del 15% d'estoc d'oficines. Són la Gran Via de l'Hospitalet, el barri de Sant Andreu, l'avinguda Diagonal a la banda del mar, el districte tecnològic 22@Barcelona, el barri de la Vil·la Olímpica i la zona del port.
  • La perifèria propera a l'àrea de Barcelona (outskirts): concentra prop del 20% de l'estoc total d'oficines de Barcelona i presenta una oferta creixent com a opció més competitiva per a la ubicació d'oficines i activitats empresarials. Per exemple, l'ampliació del polígon de la Zona Franca ofereix diverses opcions d'oficines per a empreses que treballen amb el port; el Parc de Negocis Mas Blau, al costat de l'aeroport, permet la interacció amb aquest; el futur Parc de Negocis de Viladecans permetrà, a mitjà termini, concentrar oficines de centrals logístiques i de distribució; el Parc de Negocis de Sant Cugat és l'escollit per un gran nombre de multinacionals tecnològiques; els nous centres de negocis de Cornellà i Cerdanyola aprofiten la seva ubicació al costat de les principals comunicacions viàries de l'àrea; i el Parc Tecnològic del Vallès s'articula entorn dels grans polígons industrials de la comarca.             

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.AGENTS ECONÒMICS