Novetats

Última modificació: 27/10/2016

L'Ajuntament i Barcelona Activa, presents a l'Smart City Expo World Congress

Per segon any consecutiu, participen a l’esdeveniment més important a nivell mundial sobre ciutats intel·ligents, a Fira de Barcelona del 15 al 17 de novembre.

Última modificació: 26/10/2016

Barcelona es promociona a UK i la Xina per a captar inversió i fer negocis

Aquest mes de novembre, la ciutat serà present en diverses fires internacionals en països com el Regne Unit i la Xina cercant projectes d'inversió i estrenyent lligams econòmics.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 21/09/2016

Ajuts de fins a 4.000 euros per a treballadors/es autònoms/es!

L'objectiu del programa “Barcelona: zona zero impostos per a nous autònoms” és facilitar l’arrencada i ajudar a consolidar nous negocis a la ciutat, i alhora donar resposta a persones que han trobat en l’emprenedoria una forma d’autoocupació i una sortida a l’atur.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 21/09/2016

Barcelona facilita l'aterratge d'empreses i professionals del Regne Unit després del Brexit

L'Ajuntament de Barcelona impulsa l'anomenat "pla d'acció Brexit" per captar inversió productiva i ocupació de qualitat d'empreses britàniques i de fora de la UE.

Veure totes: Novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


Empreses en creixement

Macsha

El fabricant de sistemes de cronometratge electrònic per a atletisme i natació obre aquest octubre una nova filial a Mèxic. Se suma a les que ja té a Argentina, Xile, Regne Unit i Austràlia..
Font: ACCIÓ

Eodyne

Aquesta empresa incubada a l'Almogàvers Business Factory ha estat seleccionada entre 200 empreses per ACCIÓ i Techcrunch i ha participat aquest setembre al Disrupt San Francisco 2016. .
Font: Barcelona Activa

Oryzon Genomics

La biofarmacèutica ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per 5,3M€. En el darrer any ha aconseguit 32M€..
Font: Expansión

AGENTS ECONÒMICS