Novetats

Última modificació: 17/01/2017

15 anys innovant al districte 22@!

El 25/01, a les 9h, es presenta al MediaTIC l'estudi "22@Barcelona: 2000-2015, el districte de la innovació".

Última modificació: 20/12/2016

Barcelona, al top ten de les ciutats europees més atractives per l'emprenedoria digital

Es consolida com a entorn competitiu a nivell mundial i se situa com la vuitena àrea urbana que ha captat més projectes d’inversió estrangera en els darrers cinc anys.

Última modificació: 29/11/2016

La Comissió Europea reconeix Barcelona Activa pels serveis i iniciatives de suport a l'emprenedoria internacional

L’Agència de Desenvolupament Local ha estat identificada com una de les 20 millors pràctiques mundials que la Comissió Europea ha identificat per ser incorporades en la seva guia Evaluation and Analysis of Good Practices in Promoting and Supporting Migrant Entrepreneurship.

Veure totes: Novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


Empreses en creixement

Macsha

El fabricant de sistemes de cronometratge electrònic per a atletisme i natació obre aquest octubre una nova filial a Mèxic. Se suma a les que ja té a Argentina, Xile, Regne Unit i Austràlia..
Font: ACCIÓ

Eodyne

Aquesta empresa incubada a l'Almogàvers Business Factory ha estat seleccionada entre 200 empreses per ACCIÓ i Techcrunch i ha participat aquest setembre al Disrupt San Francisco 2016. .
Font: Barcelona Activa

Oryzon Genomics

La biofarmacèutica ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per 5,3M€. En el darrer any ha aconseguit 32M€..
Font: ExpansiónAGENTS ECONÒMICS