Novetats

Última modificació: 29/11/2016

La Comissió Europea reconeix Barcelona Activa pels serveis i iniciatives de suport a l'emprenedoria internacional

L’Agència de Desenvolupament Local ha estat identificada com una de les 20 millors pràctiques mundials que la Comissió Europea ha identificat per ser incorporades en la seva guia Evaluation and Analysis of Good Practices in Promoting and Supporting Migrant Entrepreneurship.

Última modificació: 24/11/2016

Korean Air connecta Barcelona amb Seül en un vol directe

Nova connexió aèria directa entre Barcelona i Seül (Corea del Sud), que se suma als vols directes l'any vinent a Xangai, als EUA i a Llatinoamèrica.

Última modificació: 18/11/2016

Barcelona, capital mundial de la sostenibilitat

Més de 32.000 professionals d'un centenar de països han pogut descobrir les últimes innovacions, tendències i tecnologies en les ciutats intel·ligents.

Última modificació: 26/10/2016

Barcelona es promociona a UK i la Xina per a captar inversió i fer negocis

Aquest mes de novembre, la ciutat serà present en diverses fires internacionals en països com el Regne Unit i la Xina cercant projectes d'inversió i estrenyent lligams econòmics.

Veure totes: Novetats


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.


Empreses en creixement

Macsha

El fabricant de sistemes de cronometratge electrònic per a atletisme i natació obre aquest octubre una nova filial a Mèxic. Se suma a les que ja té a Argentina, Xile, Regne Unit i Austràlia..
Font: ACCIÓ

Eodyne

Aquesta empresa incubada a l'Almogàvers Business Factory ha estat seleccionada entre 200 empreses per ACCIÓ i Techcrunch i ha participat aquest setembre al Disrupt San Francisco 2016. .
Font: Barcelona Activa

Oryzon Genomics

La biofarmacèutica ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per 5,3M€. En el darrer any ha aconseguit 32M€..
Font: ExpansiónAGENTS ECONÒMICS